top of page

Linda Verachtert

Ik ben geboren in 1964 als jongste van 2 kinderen. In 1995 ben ik getrouwd en heb 2 volwassen kinderen.

Ik behaalde in 1987 mijn professionele bachelor in de orthopedagogie en na een aantal kortstondige interims werkte ik ongeveer 10 jaar in een observatie- en behandelingscentrum voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen, en context gerelateerde problemen. Daarna werd ik hoofdbegeleidster in een CKG, waar ik halftijds in een leefgroep werkte en halftijds contextbegeleiding deed. Na opnieuw ongeveer 10 jaar maakte ik de overstap naar algemeen welzijnswerk, waar ik sinds 2008 halftijds werk.

Ondertussen volgde ik tal van opleidingen.

In 2001 begon ik bij Leren Over Leven in Antwerpen een 4-jarige therapie opleiding om contextueel psychotherapeut te worden. Na het afmaken van deze opleiding ben ik sinds 2005 een eigen therapiepraktijk begonnen.

​​

WhatsApp Image 2021-11-14 at 15.37.02 (1).jpeg

Daarnaast geef ik supervisie aan contextbegeleiders, en opleiding, supervisie en leertherapie als gastdocent in een postgraduaat ("Werken met de context") in AP Hogeschool te Antwerpen.

Enkele jaren was ik supervisor bij Leren Over Leven, maar omwille van tijdsgebrek maakte ik de keuze om hiermee (al dan niet tijdelijk) te stoppen.

Ik volgde de basisopleiding EFT (Exertnship) in 2021. Dit is een mooie aanvulling bij mijn contextuele therapie opleiding.

Ik ben erkend lid van de BVRGS en onderschrijf de beroepscode en de voorwaarden van de BVGRS.

bottom of page